✆ +30 2102207836

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Δημητρίου 41, 18546
Πειραιάς, Ελλάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2102207836

Προφίλ

Εταιρικό ΠροφίλΣχετικά με την Transeco.

Μικρό ή μεγάλο, αργά ή γρήγορα – το μεταφέρουμε!

Στην Transeco, προωθούμε την επιχείρησή σας. Ειδικευόμαστε σε εξατομικευμένες λύσεις μέσω των συνδυασμένων μεταφορών σε όλη την Ευρώπη. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ταχύτητα του φορτίου σας, σας υποστηρίζουμε. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η εξατομικευμένη προσέγγισή σε κάθε πελάτη, που εγγυάται γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις φόρτωσης, μεταφοράς και παράδοσης.

Αποστολή

Στην Transeco, η αποστολή μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τη βιομηχανία μεταφορών μέσω της ακλόνητης δέσμευσης για το άριστο, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία.


Η δέσμευσή μας για το άριστο:
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλότερου επιπέδου. Κάθε μέλος της ομάδας μας καθοδηγείται από το πάθος για την παροχή ασφαλών, αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων μεταφοράς.

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο:
Αναγνωρίζουμε τη σημασία της περιβαλλοντικής ευθύνης στον τομέα των μεταφορών. Η αποστολή μας περιλαμβάνει την ελαχιστοποίηση του οικολογικού μας αποτυπώματος με την εφαρμογή πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, την υιοθέτηση τεχνολογιών εξοικονόμησης καυσίμου και την προώθηση βιώσιμων εναλλακτικών λύσεων. Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε σε ένα πιο πράσινο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣΟι άνθρωποί μας...
η δύναμή μας

Το όραμα μας υποστηρίζεται από την αφοσιωμένη ομάδα των επαγγελματιών μας. Εκτιμούμε τη συνεισφορά τους και δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ευημερία τους.

Διατηρώντας ένα ποικιλόμορφο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας, αξιοποιούμε τη συλλογική δύναμη των ανθρώπων μας για να προωθήσουμε τους στόχους μας.

Το όραμα μας είναι να συνδέουμε ανθρώπους, αγαθά και ιδέες απρόσκοπτα, κάνοντας τον κόσμο ένα μικρότερο και πιο προσιτό μέρος. Μαζί, προχωράμε με στόχο, διασφαλίζοντας ότι κάθε χιλιόμετρο μετράει.