Τηλέφωνο

+30 210.2205725
✆ +30 2102207836

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Δημητρίου 41, 18546
Πειραιάς, Ελλάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2102207836

Διεθνείς Μεταφορές

intermodal-transport-services (2)

Διεθνείς Μεταφορές

Αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες διεθνών μεταφορών με δέσμευση για το άριστο.

Στην Transeco, κατανοούμε τις περιπλοκές και τις προκλήσεις των διεθνών logistics όσο καμία άλλη εταιρεία. Με μια σταθερή δέσμευση για το άριστο και ένα παγκόσμιο δίκτυο που εκτείνεται σε όλες τις ηπείρους, προσφέρουμε με υπερηφάνεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, που δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να πλοηγηθούν με άνεση και ασφάλεια στον περίπλοκο κόσμο των παγκόσμιων μεταφορών και logistics.

Full Truck Loads ( FTL )

Με το εκτεταμένο δίκτυό μας και έναν σύγχρονο στόλο, οι υπηρεσίες χερσαίων μεταφορών πλήρους φορτίου που παρέχουμε είναι αποτελεσματικές, ευέλικτες, άμεσες και εξαιρετικά καινοτόμες. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μεταφοράς εμπορευμάτων με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Προσφέρουμε πάντα κορυφαίες υπηρεσίες Full Truck Load (FTL) προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες. Στις υπηρεσίες Transeco FTL, η ασφάλεια δεν είναι απλώς προτεραιότητα, είναι η ακλόνητη δέσμευσή μας. Όταν επιλέγετε τις υπηρεσίες FTL της Transeco, επιλέγετε έναν συνεργάτη αφιερωμένο στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στον κλάδο, μαζί με προηγμένα συστήματα εντοπισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο στα οχήματά μας, για την αποτελεσματική διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Συνδυασμένες Μεταφορές

Η υπηρεσία συνδυασμένων μεταφορών της Transeco, προσφέρει στους πελάτες βιώσιμες λύσεις συνδυασμένων μεταφορών, χρησιμοποιώντας έξυπνα διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς όπως οδικές, σιδηροδρομικές και θαλάσσιες μεταφορές. Χάρη στη συνεργασία με τους καλύτερους φορείς του κλάδου, παρέχουμε μια αποτελεσματική και χαμηλού περιβαλλοντικού αντίκτυπου υπηρεσία, που εγγυάται μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης σιδηροδρομικών μεταφορών και μεγάλη ταχύτητα σε μεγάλα ταξίδια.

Ταχυμεταφορές Express

Η υπηρεσία Courier Express Transportation της Transeco έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις. Δίνουμε προτεραιότητα στην γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αποστολών σας, διασφαλίζοντας ότι φτάνουν στον προορισμό τους με ταχύτητα και αξιοπιστία. Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε τις ταχύτερες, ασφαλέστερες και πιο οικονομικές λύσεις ταχυμεταφορών.

Μεταφορά Υλικών Ανακύκλωσης

Η Transeco βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Μεταφοράς Υλικών Ανακύκλωσης, αφιερωμένη στην προώθηση της βιωσιμότητας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μεταφοράς, για την υπεύθυνη μετακίνηση υλικών ανακύκλωσης. Με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις μοναδικές απαιτήσεις της βιομηχανίας ανακύκλωσης, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε άδεια να χειριζόμαστε πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους υλικών ανακύκλωσης. Τα τελευταία τρία χρόνια, μεταφέρουμε σταθερά την υψηλότερη χωρητικότητα ανακυκλώσιμων υλικών στην Ελλάδα, εδραιώνοντας τη θέση μας ως πρωτοπόροι σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα των μεταφορών. Η δέσμευσή μας στη μεταφορά υλικών ανακύκλωσης όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον, αλλά υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας σε ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον

Μεταφορές χύδην / υγρών

Η Transeco είναι περήφανη που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς χύδην/υγρού που δίνουν προτεραιότητα στην ανταγωνιστικότητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ανταπόκριση. Ο ποικιλόμορφος στόλος δεξαμενόπλοιων μας, μαζί με το πελατοκεντρικό μας προσωπικό και τους έμπειρους και ικανούς οδηγούς μας, διασφαλίζει ότι καλύπτουμε και υπερβαίνουμε τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γι' αυτό προσφέρουμε λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του. Με δέσμευση να παραμένουμε ενημερωμένοι με τα πρότυπα της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις της αγοράς, πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις στην εκπαίδευση οδηγών και στον σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτή η προληπτική προσέγγιση, μάς επιτρέπει να παρέχουμε με συνέπεια εξαιρετικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις μεταφοράς για την επίτευξη των στόχων τους.