Τηλέφωνο

+30 210.2205725
✆ +30 2102207836

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Δημητρίου 41, 18546
Πειραιάς, Ελλάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2102207836

Εθνικές Μεταφορές

transeco-slide-2-final

Εθνικές Μεταφορές

Παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

Στην Transeco, είμαστε ο κορυφαίος συνεργάτης σας για αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Με βαθιά κατανόηση του οδικού δικτύου, των τελωνειακών κανονισμών και της πολυπλοκότητας της εφοδιαστικής, διασφαλίζουμε ότι το φορτίο σας φτάνει στον προορισμό του απρόσκοπτα και με ασφάλεια, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Full Truck Loads ( FTL )

Με το εκτεταμένο δίκτυό μας και έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, οι υπηρεσίες χερσαίων μεταφορών πλήρους φορτίου είναι αποτελεσματικές, ευέλικτες, έγκαιρες και εξαιρετικά καινοτόμες. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μεταφοράς εμπορευμάτων με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Προσφέρουμε πάντα κορυφαίες υπηρεσίες Full Truck Load (FTL) προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Στις υπηρεσίες Transeco FTL, η ασφάλεια δεν είναι απλώς προτεραιότητα, είναι η ακλόνητη δέσμευσή μας. Όταν επιλέγετε τις υπηρεσίες FTL της Transeco, επιλέγετε έναν συνεργάτη αφιερωμένο στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στον κλάδο, μαζί με προηγμένα συστήματα εντοπισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο στα οχήματά μας, για την αποτελεσματική διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Ταχυμεταφορές Express

Στην Transeco, κατανοούμε τη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών παράδοσης. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο γρήγορες, ασφαλείς και οικονομικές λύσεις μεταφοράς, για όλες τις ανάγκες σας σε courier.

Logistics & Αποθήκευση

Κατανοούμε ότι η απρόσκοπτη εφοδιαστική και η αποτελεσματική αποθήκευση, αποτελούν κρίσιμα στοιχεία κάθε επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είτε είστε μια μικρή startup, είτε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους, για να χειριστούμε όλες τις ανάγκες σας σε logistics με ακρίβεια και επαγγελματισμό.