✆ +30 2102207836

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Δημητρίου 41, 18546
Πειραιάς, Ελλάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2102207836
01
03

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣΣχετικά με την Transeco.

Μικρό ή μεγάλο, αργά ή γρήγορα – το μεταφέρουμε!

Στην Transeco, δίνουμε ώθηση στην επιχείρησή σας. Ειδικευόμαστε σε εξατομικευμένες λύσεις μέσω των συνδυασμένων μεταφορών σε όλη την Ευρώπη. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ταχύτητα του φορτίου σας, σας καλύπτουμε. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η εξατομικευμένη προσέγγισή μας σε κάθε πελάτη, που εγγυάται γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις φόρτωσης, μεταφοράς και παράδοσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TRANSECO Εγγυόμαστε την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση εμπορευμάτων παγκοσμίως.

Full Truck Load (FTL)

Αποτελεσματική συνδυαστική Παράδοση φορτίου: Στην Transeco, ξεχωρίσουμε για την αποτελεσματική μεταφορά φορτίου μέσω των συνδυαστικών τρόπων μεταφοράς που διαθέτουμε. Εξασφαλίζουμε ταχεία παγκόσμια παραλαβή των προϊόντων σας, εγγυώντας την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση τους.

Less than Truck Load (LTL)

Μεταφορά μερικού φορτίου με περιβαλλοντικές επιπτώσεις: Η τεχνογνωσία μας έγκειται στη βελτιστοποίηση των διαδρομών, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς για να διασφαλίσουμε ένα συνδυασμό αξιοπιστίας, ταχύτητας και ασφάλειας. Χάρη στο μοντέλο carpooling μας, η αποστολή LTL είναι φιλική προς το περιβάλλον, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Υπηρεσία Ταχυμεταφορών

Γρήγορη και Ασφαλής Προσαρμοσμένη Παράδοση: Με την Υπηρεσία Express-Courier, δίνουμε προτεραιότητα στην άμεση και ασφαλή παράδοση του ευαίσθητου στο χρόνο φορτίου σας. Η τεχνογνωσία μας έγκειται στις εξατομικευμένες δρομολογήσεις για την υποστήριξη πελατών που χρειάζονται εξαιρετικά γρήγορη και ασφαλή παράδοση. Χρησιμοποιούμε οικολογικές πρακτικές και συνδυασμένες μεταφορές για να εξασφαλίσουμε λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Λύσεις Logistics

Αποδοτικότητα και αυτοματισμός στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας: Οι λύσεις Logistics μας έχουν σχεδιαστεί γύρω από τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και τον αυτοματισμό. Διατηρούμε ένα τεράστιο δίκτυο αποθηκών στην Ελλάδα αφιερωμένο στη διαχείριση αποθεμάτων από ειδικούς, την αποτελεσματική παρακολούθηση φορτίου και τις βελτιωμένες λειτουργίες. Στόχος μας είναι στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών logistics σας, με αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση και οικονομική αποδοτικότητα.

TransecoTranseco

TRANSECOΟικολογική νοοτροπία

Παγκόσμιες Εκπομπές

Ο τομέας των μεταφορών είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πηγή παγκόσμιων εκπομπών. Σε συνδυασμό με τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για μεταφορά αγαθών σε όλο τον κόσμο, η ζήτηση για αλλαγή είναι απαραίτητη.

Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Το παράδοξο οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας μας, η οποία στοχεύει να επεκταθεί ενσωματώνοντας νέες ιδέες και διαδικασίες, εστιάζοντας στις πρακτικές περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, για πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Μηδενικές Εκπομπές

Το όραμά μας είναι να επιτύχουμε μια αποτελεσματική μετάβαση στο σύστημα μεταφορών με μηδενικές εκπομπές, με πολλά οφέλη για τους πελάτες μας και το περιβάλλον και η σκληρά εργαζόμενη ομάδα μας προσπαθεί για αυτόν να πετύχει τον στόχο.

Συνδυασμένες Μεταφορές

Στην Transeco, αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητες των συνδυασμένων μεταφορών για να αποφέρουμε οικολογικά οφέλη. Με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση πολλαπλών τρόπων μεταφοράς, μειώνουμε την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτή η οικολογική προσέγγιση όχι μόνο προάγει τη βιωσιμότητα, αλλά και ελαχιστοποιεί την κυκλοφοριακή συμφόρηση και χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτικές σιδηροδρομικές μεταφορές. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις συνδυασμένες μεταφορές, προσφέροντας μια πιο πράσινη επιλογή για τις επιχειρήσεις και το περιβάλλον.

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

TransecoΣτόλος

Ο στόλος μας αποτελείται από:

Φορτηγά:

 • Tractors (Euro 5/6)

Ημι ρυμουλκούμενα:

 • Hard-side Box (Mega & Standard)
 • Curtain-side Tautliners (Mega & Standard)
 • Trainable & Coil Tautliners (Mega & Standard) 
 • Containers (20”, 40” & 45”)
 • Tank Containers (20”)

Σημείωση: Όλες οι μονάδες μας είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία ανίχνευσης που προσφέρει εντοπισμό θέσης σε πραγματικό χρόνο.

Υποστήριξη πελατών

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι:

 • Πολύγλωσση ομάδα: Η ομάδα μας μιλά ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά.
 • Διαθεσιμότητα 24/7: Λειτουργούμε κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Σας προσφέρουμε:

 • Ασφάλιση παντός κινδύνου: Το φορτίο σας προστατεύεται από απρόβλεπτα γεγονότα.
 • Εξατομικευμένες παραδόσεις: Προσαρμόζουμε λύσεις για να ταιριάζουν στις μοναδικές σας ανάγκες.
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Μείνετε ενημερωμένοι με την προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης φορτίου σε πραγματικό χρόνο.
 • Αποτελεσματική Αντιμετώπιση Έκτακτης Ανάγκης: Αντιμετωπίζουμε γρήγορα τυχόν απροσδόκητες καταστάσεις.

ΕπικοινωνίαΕίμαστε πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις.

Τοποθεσία:

Αγίου Δημητρίου 41, Τ.Κ. 18546
Πειραιάς, Ελλάδα

Ώρες λειτουργίας:

Δευτ. – Παρ.: 09:00 – 17:00