✆ +30 2102207836

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Δημητρίου 41, 18546
Πειραιάς, Ελλάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2102207836

Υπηρεσίες

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣΟι υπηρεσίες μας

Καλώς ήρθατε στην Transeco, στην εταιρεία που είμαστε υπερήφανοι για την παροχή κορυφαίων λύσεων μεταφοράς, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Με σταθερή δέσμευση την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για όλες τις απαιτήσεις των μεταφορών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TRANSECO Εγγυόμαστε την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση εμπορευμάτων παγκοσμίως.

Full Truck Load (FTL)

Αποτελεσματική συνδυαστική Παράδοση φορτίου: Στην Transeco, ξεχωρίσουμε για την αποτελεσματική μεταφορά φορτίου μέσω των συνδυαστικών τρόπων μεταφοράς που διαθέτουμε. Εξασφαλίζουμε ταχεία παγκόσμια παραλαβή των προϊόντων σας, εγγυώντας την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση τους.

Less than Truck Load (LTL)

Μεταφορά μερικού φορτίου με περιβαλλοντικές επιπτώσεις: Η τεχνογνωσία μας έγκειται στη βελτιστοποίηση των διαδρομών, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς για να διασφαλίσουμε ένα συνδυασμό αξιοπιστίας, ταχύτητας και ασφάλειας. Χάρη στο μοντέλο carpooling μας, η αποστολή LTL είναι φιλική προς το περιβάλλον, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Υπηρεσία Ταχυμεταφορών

Γρήγορη και Ασφαλής Προσαρμοσμένη Παράδοση: Με την Υπηρεσία Express-Courier, δίνουμε προτεραιότητα στην άμεση και ασφαλή παράδοση του ευαίσθητου στο χρόνο φορτίου σας. Η τεχνογνωσία μας έγκειται στις εξατομικευμένες δρομολογήσεις για την υποστήριξη πελατών που χρειάζονται εξαιρετικά γρήγορη και ασφαλή παράδοση. Χρησιμοποιούμε οικολογικές πρακτικές και συνδυασμένες μεταφορές για να εξασφαλίσουμε λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Λύσεις Logistics

Αποδοτικότητα και αυτοματισμός στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας: Οι λύσεις Logistics μας έχουν σχεδιαστεί γύρω από τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και τον αυτοματισμό. Διατηρούμε ένα τεράστιο δίκτυο αποθηκών στην Ελλάδα αφιερωμένο στη διαχείριση αποθεμάτων από ειδικούς, την αποτελεσματική παρακολούθηση φορτίου και τις βελτιωμένες λειτουργίες. Στόχος μας είναι στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών logistics σας, με αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση και οικονομική αποδοτικότητα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣΓιατί να επιλέξετε την Transeco.

Παρέχουμε ποιοτικές & αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς. Βασιστείτε σε εμάς για να τηρήσουμε τις προθεσμίες αλλά και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας στις για την εταιρεία μας. Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για να προστατεύσουμε το φορτίο σας και να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσει στον προορισμό του σε άριστη κατάσταση.

Η δέσμευσή μας για αποτελεσματικότητα μεταφράζεται σε εξοικονόμηση κόστους για εσάς. Βελτιστοποιούμε τις διαδρομές και χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για να μειώσουμε τους χρόνους διέλευσης και να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίησή σας. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης των πελατών μας είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, διασφαλίζοντας μια άριστη συνεργασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεσμευόμαστε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Οι φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και οι πράσινες πρωτοβουλίες μας, αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας σε ένα βιώσιμο μέλλον.